L'home era a la zona del jardí i l'hort de la residència quan l'han ferit (ACN/Marta Lluvich)

Un home rep un tret al jardí d'una residència de Sort i investiguen si seria una bretolada

No es tem per la vida de l'home i els Mossos d'Esquadra intenten localitzar l'arma, que podria ser de perdigons o del calibre 22

Actualitzat

Un home gran d'una residència de Sort va rebre un tret al braç mentre passejava pel recinte aquest dilluns, segons han confirmat fonts policials. El tret podria tractar-se d'un perdigó. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i identificar l'autor del tret. No es descarta que es tracti d'una bretolada.

L'home era a l'exterior de la residència però dins del recinte quan va rebre l'impacte. Tot va passar cap a les 11 del matí al geriàtric, situat a la carretera de la Seu d'Urgell, quan l'home era a la zona del jardí i de l'hort.

Segons ha avançat el diari Segre, podria ser que li haguessin disparat des de l'interior de l'edifici, però els Mossos d'Esquadra no descarten ara mateix cap hipòtesi.

La víctima va ser traslladada a l'Hospital de Tremp, però no es tem per la seva vida.

La policia intentarà localitzar l'arma amb la qual s'hauria fet el tret que va provocar una ferida amb orifici d'entrada i sortida al braç de la víctima. Sembla que podria ser un perdigó o munició del calibre 22.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'EsquadraResidències gent gran
Anar al contingut