El gorg de Sant Fruitós de Bages, conegut com Els Tres Salts del Llobregat, fa uns 5 metres de profunditat (Bombers)
El gorg de Sant Fruitós de Bages, conegut com Els Tres Salts del Llobregat, fa uns 5 metres de profunditat (Bombers)

Mor un adolescent en llançar-se a un gorg a Sant Fruitós de Bages on es banyava amb uns amics

Els companys amb qui estava han avisat els Bombers en veure que no sortia de l'aigua

ACN/RedaccióActualitzat

Un adolescent ha mort aquest divendres en llançar-se a un gorg de Sant Fruitós de Bages. Els amics amb qui estava han avisat els Bombers cap a les 11.20 en veure que no sortia de l'aigua del gorg conegut com els Tres Salts del Llobregat. 

Els Bombers han activat un dispositiu de recerca format per 9 dotacions i un total de 20 bombers, incloent-hi una unitat subaquàtica del Grup d'Actuacions Especials (GRAE). En veure que baixava força corrent d'aigua, s'ha decidit fer una recerca intensiva a la zona, de fins a cinc metres de profunditat.

A les 12.30 els Bombers han localitzat el cos del noi i, malgrat les maniobres de reanimació, no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els equips d'emergències ha activat l'equip de psicòlegs per assistir amics i familiars. A més a més, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat tres unitats, els Mossos d'Esquadra tres més i s'ha obert una investigació.
 

Comiat emotiu d'un miler veïns

Un miler de persones han fet un minut de silenci convocat aquest vespre per l'Ajuntament de Sant Fruitós en record de l'adolescent mort. 

Amics, companys i veïns han tancat l'acte amb un fort aplaudiment.

El minut de silenci d'ha fet davant de l'Ajuntament (ACN/Laura Busquets)

El jove estudiava 4t d'ESO i jugava a futbol en el Fruitosenc. Una trentena d'amics han participat en el minut de silenci lluint una samarreta blanca amb el nom del jove i el número 10, el que duia a l'equipació.

Els amics que s'estaven banyant amb ell quan ha mort, i també la família de l'adolescent, han rebut suport psicològic.

ARXIVAT A:
Catalunya
Anar al contingut