La cantant sabadellenca Ven'nus ha col·laborat amb el duet Balma (ACN/Arnau Vadell)

El cinc videoclips destacats de la setmana: de Lecocq a Balma & Ven'nus

La selecció també passa pel País Valencià, amb les propostes de Sandra Monfort o d'Auxili

RedaccióActualitzat

Lecocq

"Sèpia"

Lecocq és el nom artístic i el segon cognom de l'empordanès Enric Mont, que fa bandera de cantar en català i en francès. Acaba de publicar el primer disc amb títol bilingüe, "Sous la glace/Sota el gel". Aquest dimecres n'ha presentat les deu noves cançons a l'Heliogàbal de Barcelona. Aquesta n'és una, titulada "Sèpia".


Carinyo Malo

"Plou poc"

Carinyo Malo era el nom d'un bar d'ambient LGTBI que, als anys 80, va obrir a l'Anoia i que va haver de tancar, diuen, per la pressió social. I també és el nom d'un nou grup de música nascut al poble de Castellolí. El primer tema es diu "Plou poc"... i tenen tota la raó. Un tema fresc que han gravat en un videoclip, juntament amb veïns del mateix poble.


Balma & Ven'nus

"Prou que m'agrada"

Balma és el nom d'un nou duet de productors i artistes de música electrònica que fusionen diferents gèneres, com el house o la música urbana. El primer single que publiquen es diu "Prou que m'agrada" i el seu llançament compta amb el suport dels alumnes d'un màster d'indústries musicals de l'escola Music Business de Barcelona. El tema l'han fet en col·laboració amb la cantant Ven'nus


Sandra Monfort

"Asusena"

La valenciana Sandra Monfort ha estrenat videoclip amb el tema "Asusena", inclòs dins del segon disc, "La mona", lloat per la crítica als Premis Enderrock i als Premis Carles Santos de la música valenciana. Les imatges del vídeo transporten l'artista a dos entorns: un buit negre amb aigua i una illa deserta plena de detalls generats per ordinador.


Auxili ft Santa Salut

"One shot"

La banda valenciana Auxili i la cantant vallesana Santa Salut s'han unit per disparar contra el feixisme en el tema "One shot". Un missatge i una cançó contundents que sonaran amb força en la gira per sales que preparen els Auxili i que el mes que ve farà parada a la Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat i la Red Star de Valls.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut