Una imatge de l'espectacle de la companyia Plexus Polaire
Una imatge de l'espectacle de la companyia Plexus Polaire (Fira de Titelles)

Cinc espectacles que no et pots perdre de la Fira de Titelles de Lleida

Dràcula, Lleida feta escenari, teatre fet amb sorra, una escola de pau o una reflexió de la virilitat: cinc recomanacions del bo i millor per veure aquest cap de setmana

Enric PinyolActualitzat

La Fira de Titelles de Lleida ofereix del 3 al 5 de maig 103 actuacions de 33 companyies d'arreu del món. Tot un ventall d'històries, tècniques i estils per públics de totes les edats.

D'entre totes aquestes opcions, us proposem una tria del bo i millor que s'hi podrà veure. Però recordeu que la Fira també és passejar per places i carrers de la ciutat i deixar-se sorprendre.

Els horaris i els preus es poden consultar a la web de la Fira.
 

Plexus Polaire. "Dracula-Lucy's Dream"

Teatre de la Llotja. Adults

La inauguració de la Fira ofereix, des de fa uns anys, un espectacle excepcional de gran format que acaba deixant el públic bocabadat. La companyia Plexus Polaire ens proposa un "Dràcula" des del punt de vista de la protagonista femenina de la novel·la.

Una dona que Dràcula, que haurà de lluitar contra el monstre que representa dominació, dependència i addicció a una força destructiva. Un gran treball de manipulació de titelles de mida humana.

 

David Zuazola. "La ciutat de les llums"

Museu de Lleida. Familiar

Com veuen els lleidatans la seva ciutat, com la senten? David Zuazola ha convertit la resposta a aquesta pregunta en un gran espectacle de titelles. I l'escenari no és altre que una maqueta de la ciutat feta per a l'ocasió que ocupa la sala d'exposicions temporals del Museu de Lleida.

 

Borja Sand Art. "Origen"

Teatre de l'Escorxador. Familiar

Art amb arena, titelles, teatre d'ombres, llums i música. Són els ingredients per fer un recorregut pel cosmos des del seu origen. Però també des dels primers homínids fins als humans.

 

Anita Maravillas. "La Maestra"

Teatre de l'Escorxador. Familiar

La mestra i la seva petita classe han construït una escola bonica, una escola al bosc amb cabuda per a tots els animals. Però els grans comencen una guerra que obligarà els protagonistes a deixar la seva somiada escola.

 

Opposable Thumb. "Big Boys Don't Cry"

Teatre de l'Escorxador. Juvenil

Un espectacle sobre el fet de ser home. Amb una explosió de colors, dansa, pallassos i titelles, en Dik i l'Adam et porten a fer un viatge divertidíssim, ple d'emoció i de veritat.  

"Big Boys Don't Cry" és una història ridícula, plena d'emoció crua, sobre la virilitat fal·lible.

ARXIVAT A:
Teatre
Anar al contingut